Ilmanvaihto - voimalaitos

Leimecin kokemus ja osaaminen projektiliiketoiminnasta on mittava ja laaja. Osaamisemme ja konekantamme mahdollistaa kokonaisjärjestelmien toimittamisen asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti.

Tuotteita voimalaitoksiin ovat mm. ilmanvaihtoyksiköt, ahtoilmansuodattimet, painekatot ja poistoilmayksiköt. Olemme toimittaneet lähes 2000 ilmanvaihtojärjestelmää ympäri maailmaa 20 vuoden ajan. Meillä on hyvät edellytykset tehokkuuteen, joustavuuteen ja asiakaslähtöisyyteen.

Ilmanvaihtoyksiköt

Ventilation Unit Back side    

Ilmanvaihtoyksiköt valmistetaan tarkkaan asiakkaan vaatimusten ja teknisten määritysten mukaisesti. Ilmanvaihtoyksiköt ovat tarkoitettu dieselvoimalaitosten ja muiden voimalaitosten ilmanvaihtoon.

Yksiköt suunnitellaan alusta lähtien asiakkaan tarpeiden mukaan, ottaen huomioon ilmanvaihtotarve, valmistustekniikka, kohdemaan olosuhteet ja logistiikan vaatimat tarpeet. Ilmanvaihtoyksiköt toimitetaan valmiiksi sähköistettynä kohdemaan vaatimalla tavalla.

       

Ahtoilmansuodattimet

Charge Air Filter Front side    

Ahtoilmasuodattimet valmistetaan voimalaitoksiin tukemaan ilmanvaihdon toimivuutta vaativissa olosuhteissa.

Ahtoilmasuodattimet on erityisesti kehitetty palvelemaan ja varmistamaan isojen dieselmoottoreiden toimivuus erilaisissa olosuhteissa niin hiekka-erämaissa kuin tropiikissa.

       

Ylipainekatot

Over presure roof monitor    

Ylipainekatot valmistetaan tuotantotiloihin joissa ilmanpainetta tulee säädellä. Ylipaine päästetään ulos ylipainekaton läpi, katon ollessa täysin vedenpitävä. 

Ylipainekatot voidaan varustaa lamelliäänenvaimentimella jolloin vaatimukset melutasoista voidaan täyttää.


ota yhteytta blue21

Leinolat Group Uwira T-Drill Leimec
Kilkanen T-Drill Inc