11.03.2020

Leinolat Group will be an important part of the Wärtsilä ecosystem built around Smart Technology Hub

Oy Leinolat Ab on ostanut liiketoiminnan luovutuksena osan Delivery Centre Vaasan moottorilohkokoneistuksesta Wärtsilä Finland Oy:ltä. Liiketoiminnan luovutuksen myötä 21 Wärtsilän nykyistä työntekijää siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä Leinolat Groupin tytäryhtiö Kilkanen Oy:n palvelukseen 30.3.2020.
”Leinolat Groupin strategia pohjautuu pitkiin kumppanuussopimuksiin ja tiiviiseen yhteistyöhön avainasiakkaidemme kanssa. Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä Wärtsilän kanssa ja Kolb-lohkokoneistuskeskuksen osto Wärtsilältä on meille erittäin tärkeä askel pitkäjänteisen kumppanuuden syventämisessä. Vaasalaisena yhtiönä on hienoa päästä osaksi Wärtsilän Smart Technology Hubin ympärille rakentuvaa ekosysteemiä”, sanoo Leinolat Groupin toimitusjohtaja Lars-Erik Schöring.

Kuten jo viime vuoden alussa oli julkisuudessa, Leinolat Groupilla on aikomus siirtää osaa toiminnoistaan Vaskiluotoon, Wärtsilän Smart Technology Hubin naapuriin. Suunnitelma on tarkentunut huomattavasti toteutuneen liiketoimintakaupan myötä. Kilkasen koneistuskonekannan lisäksi tarvitaan Vaskiluotoon uutta tilaa nyt Järvikadulla toimivalle isolle Kolb-lohkokoneistuskeskukselle vuoden 2021 loppupuolella.

”Suunnitelmamme on rakentaa n.3500 m² uutta tuotantotilaa Reininkadulle, tämä hanke on meille suuri investointi. Uskomme tulevaisuuteen ja Wärtsilän uuteen ja vahvaan ekosysteemiin Vaskiluodossa. Siksi tämä on meille oikea ratkaisu, jolla vahvistamme koneistuskilpailukykyämme pitkälle tulevaisuuteen” Schöring toteaa.

Lisätietoja:

Leinolat Group: Lars-Erik Schöring, toimitusjohtaja, 040 506 0643,
lars-erik.schoring@leinolat.com

Siirry "Leinolat Group - Uutiset"-sivulle
Leinolat Group Uwira T-Drill Leimec
Kilkanen T-Drill Inc